Knust bakglass på iPhone?

Knust bakglass på iPhone

Knust bakglass på iPhone?

Fra iPhone 8 og nyere er bakdekselet på telefonen laget av glass for å kunne støtte trådløs lading. I likhet med skjermen, kan også dette glasset knuses. Hvis uhellet har vært ute og du har fått knust eller sprukket bakglasset på din iPhone, er vi her for å hjelpe deg. Under finner du svar på ofte stilte spørsmål.

Knust bakglass på iPhone

Er det mulig å fikse knust bakglass?

Disse iPhone-modellene er konstruert på en slik måte at bakglasset er en integrert del av selve rammen i telefonen, og dette glasset er ikke en egen reservedel som kan skiftes alene.
For å fikse knust bakglass på iPhone, tilbyr Apple utbytteenheter som er en type reparasjon. Du kan lese mer om hva en utbytteenhet er her: https://epleservice.no/blog/hva-er-en-utbytteenhet/

 

Hvor lang tid tar en reparasjon?

For å fikse det knuste bakglasset, bestilles det opp en ny enhet fra Apple, og den gamle sendes tilbake. Denne prosessen tar vanligvis 1-3 dager da det er litt tid i frakt. Det er ingen deler som må byttes under denne typen reparasjon, noe som betyr at service er ferdig så fort vi mottar den nye enheten fra Apple. Vi tilbyr lånetelefon som kan brukes mens du venter på utbytteenheten.

 

Hvor mye koster det?

Prisen på en utbytteenhet varierer fra modell til modell. Det er ikke prisforskjeller på ulike farger eller lagringskapasitet innenfor den samme modellen. Du finner en oppdatert prisliste for utbytteenheter på alle modeller her: https://epleservice.no/service-og-priser/iphone/. Som regel er det lønnsomt å utføre en reparasjon i form av en utbytteenhet fremfor å kjøpe en ny mobil.

 

Hvordan går jeg frem for å få reparert min iPhone?

For å få fikset knust bakglass på iPhone kan du levere eller sende inn enheten din til oss for reparasjon, så bestiller vi opp utbytteenheten så snart den skadde telefonen er undersøkt. Kom innom oss for å levere enheten din til reparasjon, eller send inn selv via vår serviceportal: https://serviceportal.epleservice.no/

Forsvinner innhold fra enheten min(meldinger, bilder, ol)?
For å fikse knust bakglass på iPhone må altså hele enheten byttes ut med en ny. Du vil altså få en helt annen enhet tilbake, og innholdet ditt vil ikke være på denne. For å beholde innholdet, kan man ta en sikkerhetskopi via iCloud eller iTunes på den gamle enheten, som man så kan overføre til den nye enheten. Dette kan man gjøre selv, eller du kan la verkstedet gjøre det for deg.

Er det noe garanti på reparasjonen?
Ja, på alle reparasjoner utført hos et Apple-autorisert verksted får du minimum 90-dagers garanti fra Apple på reparasjonen. I tillegg til dette, videreføres all garanti og reklamasjonsrett du hadde på ditt gamle produkt, som ofte er mye lenger enn 90 dager.