Du er ikke logget inn - Logg inn

admin 16.11.2015

undefined


Raske og ryddige
“At ting går fort der, er vel noe av det viktigste for oss. Rask registrering, service, og oppfølging av saker som er på vent. I tillegg er det ryddig. Det er ikke noe “tull” med servicen. Ingen unødvendige ekstrasendinger frem og tilbake pga. feil håndtering, eller reklamasjoner pga. slurv. Men service utført riktig og som avtalt, første gang. Det er ingen tvil om at vi har mer fornøyde kunder nå enn vi hadde før. Og det at det er enkelt å komme i kontakt med verkstedet ved behov, er noe vi i butikken setter pris på"
Sondre Johansen
Avd. leder Data/NK Varehussjef
Elkjøp Svolvær

 

 

Hyggelige folk og lave servicetider
"Kanonbra kundeservice og hyggelige folk. En effektiv serviceportal som er lett å bruke og gir oss all informasjon vi trenger. Ett verksted for all Apple-service og de laveste servicetider vi har opplevd(med god margin), noe som igjen gir oss fornøyde kunder. Vi startet samarbeidet med Epleservice i midten av 2014, og har ikke sett oss tilbake”
Fredrik Høyvik
Serviceansvarlig
Elkjøp Askøy

 

 

Ryddig og rask kvalitet
"Hos Epleservice er ting ryddig og går kjapt, samtidig som kvaliteten er så bra som man burde forvente fra et autorisert verksted. Det hender de spør meg om det er noe de kan gjøre bedre, men sant og si har jeg ikke kunnet gi noe godt svar på det enda"
Gry Jeanette Hustveit
Serviceansvarlig
Elkjøp Vinje

 

Informative, raske og til å stole på
Vi er superfornøyde med det Epleservice leverer oss. De er jevnt over raske på hele serviceprosessen fra start til mål, de er et verksted som gjør jobben sin skikkelig og av vår erfaring er de bunnsolide og til å stole på - hvilket ikke er noen selvfølge lenger. En annen sak av verdi for oss, er at de er informative. Fra praktiske servicenyheter til statusoppdateringer dersom avvik, etc, gjør at vi vet hva som skjer og har presise svar å gi kundene våre. 
Svein Tore Lund
Serviceansvarlig
Elkjøp Leknes

Loc: WE

Umbraco CMS fra MarkedsPartner